Om mig

DSC_4011 b -W


Jag heter Maria Karlström och är barnmorska med mångårig erfarenhet från arbete inom såväl förlossnings- och BB-vård som på barnmorske- och ungdomsmottagning.

Jag erbjuder blivande  föräldrar  ett  utbud av kurser och friskvårdsaktiviteter som ett komplement till mödravårdens basutbud. De kurser jag erbjuder är utformade för att möta blivande föräldrars unika behov, och målsättningen är att kursdeltagarna ska få ett personligt, engagerat och kompetent bemötande.

Att vänta och föda barn är en av de största händelserna i livet. Er upplevelse av graviditeten och förlossningen är unik, och i mitt arbete som barnmorska är min ambition är att hjälpa blivande föräldrar förbereda sig inför förlossning och föräldraskap. Mina år i yrket som barnmorska har gett mig en bred kompetens som jag har stor nytta av i mina möten med blivande föräldrar.

Jag har själv tre barn, och under mina graviditeter har jag haft stor nytta av vattengymnastik. Jag vet både utifrån egen erfarenhet och utifrån min proffession hur mycket det betyder att kunna fortsätta träna under graviditeten och vikten av att förbereda sig inför sin förlossning också mentalt. Därför föll det sig naturligt att vidareutbilda mig inom friskvård för gravida. Jag är också instruktör för mindfulness i födandet och FUR-metoden (Föda utan rädsla).  Idag leder jag kurser i vattengymnastik för gravida och förlossningsförberedande kurser.

Välkommen!