Om mig

DSC_4011 b -W


Jag heter Maria Karlström och är barnmorska med drygt 20 års erfarenhet från arbete inom såväl förlossnings- och BB-vård som på barnmorske- och ungdomsmottagning.

Jag erbjuder blivande  föräldrar  ett  utbud av kurser och friskvårdsaktiviteter som ett komplement till mödravårdens basutbud. De kurser jag erbjuder är utformade för att möta blivande föräldrars unika behov, och målsättningen är att kursdeltagarna ska få ett personligt, engagerat och kompetent bemötande.

Att vänta och föda barn är en av de största händelserna i livet. Er upplevelse av graviditeten och födandet är unikt, och i mitt arbete som barnmorska är min ambition är att hjälpa blivande föräldrar förbereda sig inför födandet och föräldraskapet. Mina år i yrket som barnmorska har gett mig en bred kompetens som jag har stor nytta av i mina möten med blivande föräldrar.

Jag har själv tre barn, och under mina graviditeter har jag haft stor nytta av vattengymnastik. Jag vet både utifrån egen erfarenhet och utifrån min profession hur mycket det betyder att kunna fortsätta träna under graviditeten och vikten av att förbereda sig inför sitt födande. Därför föll det sig naturligt att vidareutbilda mig inom friskvård för gravida. Jag är också instruktör för föda i närvaro och FUR-metoden

(Föda utan rädsla).  Idag erbjuder jag kurser i vattenträning för gravida samt profylaxkurser.

Välkommen!